SUNTEM AICI SĂ VĂ OFERIM EXPERIENȚĂ, KNOW-HOW ȘI UN PARTENERIAT VIABIL ÎN SECURITATE CIBERNETICĂ

ADUCEȚI COMPANIA LA NIVELUL INOVAȚIILOR DIN LUMEA CONECTATĂ A DATELOR

SOLUȚII EFICIENTE, INTEGRATE PENTRU CERINȚE UNICE

SECURITATE DE TIP CLOUD

 • Deoarece întreprinderile continuă să caute scalabilitate, flexibilitate și eficiență în tehnologia lor eterogenă, platformele cloud devin foarte atractive. Pentru mai multe organizații, strategia pentru tehnologia informației este de a adopta servicii bazate pe cloud și să caute soluţii cu implementare on site ca o alternativă în cazul în care opțiunile de cloud nu satisfac nevoile de afaceri. În timp ce, în unele cazuri, un serviciu de cloud poate fi mai sigur decât un serviciu similar găzduit pe plan intern, acest lucru nu este o presupunere, care poate fi aplicată în mod universal.
 • Este esențial pentru profesioniștii din domeniul securității informațiilor de a înțelege diversele modele și riscurile asociate. În plus, profesioniștii în securitatea informatiei trebuie să dezvolte strategii care să împuternicească consumul serviciilor critice de tip cloud în paralel cu adoptarea măsurilor de securitate necesare, punând în balanţa riscului comparativ cu recompensa de cloud computing.

Arhitecturi de Securitate de tip enterprise

Dezvoltarea de arhitecturi de securitate eficiente pentru a îmbunătăți programele de securitate de mare anvergură ale companiei

 • Fiecare element din organizația dumneavoastră joacă un rol-cheie în asigurarea securităţii infrastructurii organizaţiei dumneavoastră. Oamenii, procesele și tehnologia trebuie să lucreze împreună pentru a maximiza eficiența atunci când vine vorba de protejarea datelor și a bunurilor companiei. Atingerea acestui obiectiv înseamnă că arhitectura organizaţiei trebuie să fie aliniată cerinţele de business, astfel încât deciziile și punerea în aplicare să fie consistente asupra mediului IT.
 • Optimizarea costurilor, complexitatea și riscul pot fi o provocare descurajatoare. Realizarea unui echilibru corect înseamnă o gândire strategică cu privire la toate piesele unui puzzle din infrastructura organizaţiei și anticiparea nevoilor în timp. Securitatea este o călătorie. Uneori ai nevoie de o hartă.
 • La ACCURATE BUSINESS, traducem viziunea de afacere și de securitate în transformare eficientă de tip enterprise. Noi asistăm organizațiile prin planificarea și susținerea unei activității structurate, coordonate pentru a asigura resurse, a spori fluxul continuu de informații și de a asigura continuitatea în fața schimbării. Prin crearea, comunicarea și optimizarea cerințelor cheie de securitate, principii și modele de operare, vă ajutăm ca organizația dumneavoastră să evolueze și să atingă o stare mai bună în viitor.

Ameninţări avansate

Abordarea atacurilor critice in acelasi timp cu minimizarea impactului asupra afacerii

 • Prezența unui cod dăunător în infrastructura de rețea este o consecință inevitabilă a unei afaceri. Insistenţa privind controalele de apărare malware duce frecvent la personal de securitate suprasolicitat, împiedicându-l să detecteze și să răspundă la atacuri dedicate în mod eficient. Adevărul este că descoperirea de malware este doar jumătate din poveste. Breşele atât de larg răspândite, modele de acces la calculator neregulate și datele care părăsesc sistemele dvs. sunt semnele faptului că ați căzut victimă unui atac avansat.
 • Atacurile avansate sunt cele care îşi cunosc ținta, penetrează sistemele și operează cu intenția de a manipula, obţine sau distruge date. În timp ce unii atacatori acţionează doar pentru a face ravagii, cei mai mulţi vizează sistemele cu scopul de de a avea un câștig financiar sau un avantaj competitiv. Odată ce au intrat în infrastructura, aceştia vor acţiona neobosit în urmărirea obiectivului lor.
 • La ACCURATE BUSINESS, ne mândrim cu un portofoliu de practicieni, consultanți și cercetători în Securitate din cei mai străluciţi , pentru a oferi soluții la provocările cu care vă confruntați. Acești experți pot evalua mediul dumneavoastră, pot face inginerie inversă la codul maliţios pe care atacatorii îl lasă în urmă, și vă pot ajuta să înțelegeți ce s-a întâmplat cu sistemele dumneavoastră și de ce. În plus față de suportul de a recupera datele, vă putem ajuta să obţineţi și să păstraţi detaliile evenimentului pentru autoritățile de reglementare sau pentru a sprijini o acțiune în justiție. De asemenea, oferim un set complet de servicii proactive de răspuns la incidente pentru a ajuta la pregătirea pentru un atac sau chiar de a-l evita.

Internet of Things

Trecerea la un mod mai agil, mai sigur de a face afaceri

 • A trăi într-o lume foarte conectată a produs o foarte mare eficiență, produse mai bune și noi oportunități pentru afaceri. Acțiunile informate de analize predictive și datele dintr-o varietate de surse contribuie la sisteme foarte complexe, capabile să funcționeze în mod impecabil fără a necesita interacţiunea om la om sau om-computer. Aceasta este promisiunea Internet of Things. Cu toate acestea, la fel ca orice frontieră de securitate, Internet of Things prezintă noi probleme de rezolvat. Dezvoltarea posibilităților pentru Internet of Things înseamnă să schimbaţi modul în care faceți afaceri.
 • Organizațiile sunt din ce în ce mai copleșite de provocarea de a asigura dispozitive securizate și protejarea activelor critice. Dispozitivele bazate pe senzori de încărcare și procesele automatizate reprezintă posibilități variate pentru un atacator ce caută să exploateze vulnerabilitățile de la nivel mic și codul nesigur. Înțelegerea exploatărilor cheie și a vulnerabilităților noi trebuie să fie o parte esențială a efortului de securitate. Evaluarea acestor riscuri în mod proactiv va alimenta evaluările împotriva amenințărilor, abordarea de patch-uri de management, răspunsul la incidente, analiza de securitate și cunoașterea situației. Dezvoltând un parteneriat cu expertul potrivit poate face diferenţa.
 • La ACCURATE BUSINESS, avem cunoștințele și experiența necesare pentru a vă ajuta să menţineţi promisiunea viitorului păstrând în același timp sistemele în siguranță. Fie că aveți nevoie de asistență în dezvoltarea unui program de SLDC, evaluarea securității dispozitivelor proprietare, descoperirea vulnerabilităților sau evaluarea de securitate cu un test de atac și de penetrare, noi vă putem asista cu provocările de securitate actuale și ajuta să aveţi dovada eforturilor depuse într-un termen scurt, astfel încât să puteți fi pregătiţi pentru orice tip de amentintare de securitate.

Identitate

stabilirea încrederii în organizaţii pentru a permite crearea de noi moduri de a face afaceri

 • Trăim într-o lume din ce în ce mai conectată, iar problema identității este mai importantă decât oricând. Utilizarea tot mai mare de dispozitive cloud și mobile, precum și consumul tehnologiei informației (IT) extinde riscul unui atac de securitate cibernetică care ar provoacă daune financiare și reputaționale semnificative. Cum se poate asigura că numai angajații, partenerii și clienții autorizați au posibilitatea de a accesa perfect aplicațiile potrivite cu ajutorul unor dispozitive de încredere?
 • O strategie mătură de management al identităţii și al accesului poate facilita comunităţii complexe de utilizatori accesul în condiții de siguranță a aplicațiilor critice și a datelor, ajutând astfel la dezvoltarea afacerii şi la îndeplinirea cerințelor de conformitate. Este un lucru să știi unde te duci, dar ca să ajungi acolo ai nevoie de resurse calificate și o abordare programată.
 • Am ajutat clienţi prin toate fazele călătoriei lor pentru IAM, fie doar pentru fazele de început, fie pentru punerea în aplicare a unei abordări integrate care să alinieze oamenii, procesul și tehnologia. Noi folosim o combinație de ateliere de lucru și evaluări, servicii de implementare și integrare, precum și guvernanța programului pentru a vă ghida pe calea spre un program strategic IAM. Echipa noastră de experți va ajută treceţi de la nivelul de proiect la nivelul de program și când veţi fi pregătit pentru pasul următor, vom muta strategia dvs. pentru următoarea generație de IAM, Identity Definit Security ™, care permite luarea de decizii adaptate, bazate pe informații, şi pe risc acoperind toate aspectele securităţii cibernetice.

Inteligenţa Securităţii

Obţinerea unei evaluări interne bazată pe acţiuni în organizaţia ta şi domeniul ameninţărilor

 • În realitatea Cyber de astăzi, breşele de securitate vor triumfa și adversarul va fi sufficient de priceput în a evita detecția. Întrebarea nu este ``dacă``, ci ``când`` un incident va avea loc. Pe măsură ce complexitatea IT crește, analiștii de securitate calificați devin tot mai greu în a fi angajaţi, certificaţi și păstraţi, lăsând programul cu lipsuri majore.
 • Încorporarea unui program de informații de securitate este esențială pentru apărarea eficientă a întreprinderii dumneavoastră. Inteligenţa Securităţii oferă o perspectivă de care aveți nevoie pentru a înțelege adversarii și mediul de amenințare. Puteți beneficia de aceste cunoștințe pentru a construi proactiv apărarea dumneavoastră, fie că sunteți preocupat de îndeplinirea cerințelor de conformitate, de managementul ameninţărilor interne și externe sau detectarea proactivă a breşelor de securitate. Inteligenţa Securităţii este o componentă esențială a unui program modern de securitate enterprise, care combină date interne și externe, consolidează gradul de conștientizare a situației și concentrarea eforturilor de răspuns de detectare pentru a ajuta la o recuperare semnificativă.