Parteneri

Claroty este compania de securitate cibernetică industrială. Cu o încredere acordată de către cele mai mari întreprinderi din lume, Claroty îi ajută pe clienții săi să descopere, să protejeze și să-și gestioneze activele OT, IoT și IIoT. Platforma cuprinzătoare a companiei se integrează perfect cu infrastructura și soluțiile existente ale clienților, oferind în același timp o gamă completă de controale de securitate cibernetică industrială pentru vizibilitate, detectarea amenințărilor, gestionarea riscurilor și vulnerabilităților și acces securizat la distanță – toate cu un cost total de proprietate redus semnificativ. Platforma Claroty este susținută și adoptată de furnizori de top în automatizări industriale, cu un ecosistem extins de parteneri și o echipă de cercetare premiată la nivel mondial. Compania are sediul în New York City și are o prezență în Europa, Asia-Pacific și America Latină, precum și implementări pe toate cele șapte continente.

Pentru a afla mai multe, vizitați www.claroty.com

MSAB este lider mondial în tehnologia criminalistică pentru extragerea și analiza datelor din dispozitivele mobile reținute legal. Compania dezvoltă software de înaltă calitate și ușor de utilizat pentru organizațiile de aplicare a legii, cum ar fi poliție, apărare și vama. Produsele, care au devenit un standard de facto pentru asigurarea probelor în cadrul anchetelor penale, pot fi completate cu instrumente de raportare și o gamă largă de instruiri cu certificări în cadrul unei metode holistice pentru știința criminalistică. Compania deservește clienți din peste 100 de țări din întreaga lume, prin propriile birouri de vânzări și prin distribuitori. MSAB este listat pe Nasdaq Stockholm sub numele de ticker: MSAB B.

Veritas Technologies este lider în gestionarea datelor multi-cloud. Peste 80.000 de clienți, inclusiv 95% din Fortune 100, se bazează pe tehnologia lor pentru a asigura protecția, recuperabilitatea și conformitatea datelor. Veritas are o reputație de fiabilitate la scară largă, care oferă reziliența de care au nevoie clienții lor împotriva perturbărilor generate de atacurile cibernetice, cum ar fi ransomware. Niciun alt furnizor nu poate egala capacitatea lor de a executa, oferind suport pentru peste 800 de surse de date, peste 100 de sisteme de operare, peste 1.400 de obiective de stocare și peste 60 de tipuri de cloud.

Veritas este echipată în mod unic pentru a ajuta organizațiile de toate dimensiunile să cucerească complexitatea gestionării și protejării datelor lor critice pentru afaceri. Prin portofoliul lor de produse integrate, Veritas oferă o experiență unificată de gestionare a datelor care oferă performanță și versatilitate de neegalat, edge – core – cloud.